3D-CaddIT Facebook strana

facebook_logo_become_a_fan.jpg

3D-CaddIT Virtuelni sajam

efair4u_posetite_nas_na_sajmu.gif

Glavni meni

VESTI
AKCIJE
3D Printeri MAKERBOT
3D Printeri 3D SYSTEMS
3D Printeri SOLIDSCAPE
3D Printeri EnvisionTEC
3D Skeneri CREAFORM
3D skeneri ARTEC
3D skeneri SENSE
3D Softver
SMART interaktivne table
CANON digitalni printeri
WASATCH SoftRIP
CONTEX skeneri
CRUSE skeneri

Saradnici:

3dsvet_logo1.jpg

Autorizovani za:

makerbot_authorized_reseller.png

3ds systems logo.jpg

envisiontec-logo_naslovna.jpg

solidscape-high-precision-logo.jpg

creaform logo.jpg

artec-group-logo_naslovna.jpg

smart technologies - logo_web.jpg

contex_partner_skeneri_levo.png

cruse_logo.png

canon_large format solutions_partner_2011_cmyk.jpg

wasatch-logo-naslovna.jpg

Registracija:

Anketa:

Posetili ste naš website jer Vas zanimaju:
 
3D maketa kioska K67 na Beogradskoj Nedelji Dizajna (Belgrade Design Week) PDF Ispis E-mail
kiosk k67_1.jpg

Ljubazno vas pozivamo da od 4. do 10. juna 2012. godine posetite izložbu savremenog slovenačkog dizajna Silent Revolutions, koja će se održati tokom izložbe Belgrade Design Week.

Nakon uspešne premijere izložbi savremenog slovenačkog dizajna u Londonu (London Design Festival), Ajndhovenu (Dutch Design Week), Ljubljani (Slovenski forum inovacij) i Milanu, izložba se nastavlja u Beogradu. Pozivamo vas da posetite izložbu koja će biti tokom Belgrade Design Week od 4. do 10. juna 2012. godine u Narodnoj biblioteci Srbije.

 

 
Na izložbi će se predstaviti poznata slovenačka imena kao što su Franc Kuzma, Nika Zupanc, Seaway d.o.o., Trimo d.d., Elan d.o.o., Alpina d.o.o. sa  Studiom Miklavc, Gorenje Design Studio d.o.o., Akrapovič d.d., Pipistrel d.o.o. i naše partnersko preduzeće IB-PROCADD d.o.o.
 
IB-PROCADD d.o.o. učestvuje u nizu izložbi Silent Revolutions sa odštampanom 3D maketom od sedam izbranih jedinica kioska K67. Maketa je bila izrađena u saradnji sa autorom Sašom J. Mächtigom i mladom Kajom Antlej iz preduzeća IB-PROCADD d.o.o. u okviru programa njenog istraživačkog rada. Izradili smo je na osnovu autorovih nacrta, pored kojih smo koristili i inovativne 3D tehnologije  gde smo detalje kioska K67 prvo dobili 3D digitalizacijom, zatim smo dobijene podatke izmodelirali u 3D softverima i nakon toga ih 3D odštampali. Ukoliko ste zainteresovani za savremene 3D tehnologije, pozivamo vas da posetite našu firmu (Dragana Rakića 37, 11080 Beograd) gde ćemo vam ih podrobnije predstaviti zajedno sa primerima iz uspešne prakse.
kiosk k67_1.jpg
Naše partnersko preduzeće IB-PROCADD d.o.o. učestvuje u nizu izložbi Silent Revolutions sa odštampanom 3D maketom od sedam izbranih jedinica kioska K67. Maketa je bila izrađena u saradnji sa autorom Sašom J. Mächtigom i mladom Kajom Antlej iz preduzeća IB-PROCADD d.o.o. u okviru programa njenog istraživačkog rada. Izradili smo je na osnovu autorovih nacrta, pored kojih smo koristili i inovativne 3D tehnologije  gde smo detalje kioska K67 prvo dobili 3D digitalizacijom, zatim smo dobijene podatke izmodelirali u 3D softverima i nakon toga ih 3D odštampali. Ukoliko ste zainteresovani za savremene 3D tehnologije, pozivamo vas da posetite našu firmu (Dragana Rakića 37, 11080 Beograd) gde ćemo vam ih podrobnije predstaviti zajedno sa primerima iz uspešne prakse.
 
kiosk k67_2.jpg kiosk k67_3.jpg
 
Pogledajte studiju slučaja o nastajanju projekta K67.

 

Da biste ugovorili sastanak i dobili više informacija o 3D tehnologijama kao i o primerima iz uspešne prakse, uspostavite kontakt sa Miljenkom Prohaskom (Tel: (011) 2612-686, e-mail: Ova email adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili Javascript ).

Radujemo se susretu sa Vama i srdačno Vas pozdravljamo.

 
« Prethodna   Sljedeća »
© 2017 3d-caddit
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.