3D-CaddIT Facebook strana

facebook_logo_become_a_fan.jpg

3D-CaddIT Virtuelni sajam

efair4u_posetite_nas_na_sajmu.gif

Glavni meni

VESTI
AKCIJE
3D Printeri MAKERBOT
3D Printeri 3D SYSTEMS
3D Printeri SOLIDSCAPE
3D Printeri EnvisionTEC
3D Skeneri CREAFORM
3D skeneri ARTEC
3D skeneri SENSE
3D Softver
SMART interaktivne table
CANON digitalni printeri
WASATCH SoftRIP
CONTEX skeneri
CRUSE skeneri

Saradnici:

3dsvet_logo1.jpg

Autorizovani za:

makerbot_authorized_reseller.png

3ds systems logo.jpg

envisiontec-logo_naslovna.jpg

solidscape-high-precision-logo.jpg

creaform logo.jpg

artec-group-logo_naslovna.jpg

smart technologies - logo_web.jpg

contex_partner_skeneri_levo.png

cruse_logo.png

canon_large format solutions_partner_2011_cmyk.jpg

wasatch-logo-naslovna.jpg

Registracija:

Anketa:

Posetili ste naš website jer Vas zanimaju:
 
56. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu - POZIV PDF Ispis E-mail

Samo nekoliko dana nas deli do 56. Međunarodnog sajma tehnike i tehničkih dostignuća, koji će se održati u periodu od 14. do 18. maja u Beogradu, Srbija. Kao što smo već najavili, preduzeće 3D-CADDIT d.o.o. predstaviće se na sajmu zajedno sa svojim partnerima IB-PROCADD d.o.o. i Infodata d.o.o. 

sajam-tehnike-2.jpg

Pozivamo Vas da nas posetite na štandu 3006 u Hali 3 i upoznate najnaprednije tehnologije i da proverite mogućnost i efikasnost njihove primene. 

Na našem štandu ćemo predstaviti najnovije tehnologije i inovativna integrisana rešenja sa globalnim standardima kvaliteta. Za sve posetioce našeg štanda su pripremljeni posebni popusti za softver i hardver.

Postanite vlasnik Flip Ultra HD video kamere: ostavite svoju vizitkartu na našem štandu. Mi ćemo izvući srećnog dobitnika koji će biti nagrađen Flip Ultra HD video kamerom. Više...

Uživo će biti prikazani:

zp250.jpg

- 3D štampač ZPrinter 250:

Odgovara velikoj populaciji korisnika kako na nivou obrazovanja tako i u najsloženijim oblastima poslovanja. ZPrinter 250 je najbrži na tržištu, ima najniže operativne troškove i veoma povoljnu cenu. Ovaj štampač omogućava višebojno štampanje i na taj način omogućava dizajnerima, kao i studentima, lako shvatanje oblika i izgled razvojnog proizvoda. Uz ovaj štampač 3D štampanje nikada nije bilo lakše i pristupačnije. Više o ZPrinter 3D štampačima pročitajte ovde.

artecmh.jpg

- 3D skener Artec MH:

S obzirom na svoju razumnu cenu i široku primenjivost, postao je najpopularniji 3D skener iz cele serije. Akronim MH označava Medium Handheld - ručni 3D skener koji ima srednju dubinu polja, što znači da je na najbolji način prilagođen za digitalizaciju većih predmeta kao što su delovi tela i glineni proizvodi ili izduvni sistemi motocikala. Skener se može prenositi, rukovanje je lako, tako da je idealan je za oblast kulturnog nasleđa. Više o Artec 3D skeneru pročitajte ovde.

zscanner-800.jpg

- 3D skener ZScanner 800:

3D skener koji poseduje tri ugrađene kamere koje omogućavaju do 5x veću rezoluciju za precizna merenja za 3D reverzibilni inženjering, projektovanje, proizvodnju i realizaciju digitalnih modela za simulaciju. Prošle godine na 55. Međunarodnom sajmu tehnike, ovaj skener je dobio nagradu "Korak u budućnost ". Više o 3D skenerima ZScanner.

comet.jpg

- 3D skener Comet L3D:

Novi, kompaktan i moćan 3D skener donosi novine u digitalizaciji, a radi pomoću LED sijalica. Prenosni 3D skener je jednostavan za korišćenje, a naročito pogodan za obezbeđenje kvaliteta malih i srednje velikih delova od plastike i metala. Takođe ovaj skener omogućava merenje osetljivih i lomljivih predmeta (plastika, pena) koje je teško meriti konvencionalnim uređajima za merenje. 

- 3D modeli:

Od izdržljivih plastičnih prototipova (ProJet), alata i funkcionalnih modela za poboljšanje razvoja, do modela na bazi praha (ZPrinter) ili na bazi voska (Solidscape, ProJet) za zlatarsku i dentalnu industriju.

1_1.jpg
31_0.jpg
4_3.jpg

 

Ljubazno Vas molimo da nam svoj eventualni dolazak i prisustvo na sajmu prethodno potvrdite tako da možemo koordinirati i organizovati sastanak. Molimo pošaljite nam svoj e-mail na adresu miljenko@3d-caddit.com ili nas pozovite na +381 (0)64 1283 195 i rado ćemo Vam poslati sve potrebne informacije.

Kao vodeće preduzeće u regionu, uvodimo tzv. 3D tehnologije u razne oblasti ljudske delatnosti od inženjerstva, preko dizajna, arhitekture, geodezije, do oblasti kulturnog nasleđa i zlatarstva. Na linkovima ispod možete videti 3D tehnologije koje nudimo:

- 3D štampači 3D Systems - ZPrinter (prah)

- 3D štampači 3D Systems - ProJet (plastika i vosak)

- 3D printeri Solidscape (vosak)

- 3D skeneri 3D Systems -  ZScanner

- 3D skeneri Artec

 

Radujemo se susretu sa Vama i srdačno Vas pozdravljamo.

 
« Prethodna   Sljedeća »
© 2017 3d-caddit
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.