3D-CaddIT Facebook strana

facebook_logo_become_a_fan.jpg

3D-CaddIT Virtuelni sajam

efair4u_posetite_nas_na_sajmu.gif

Glavni meni

VESTI
AKCIJE
3D Printeri MAKERBOT
3D Printeri 3D SYSTEMS
3D Printeri SOLIDSCAPE
3D Printeri EnvisionTEC
3D Skeneri CREAFORM
3D skeneri ARTEC
3D skeneri SENSE
3D Softver
SMART interaktivne table
CANON digitalni printeri
WASATCH SoftRIP
CONTEX skeneri
CRUSE skeneri

Saradnici:

3dsvet_logo1.jpg

Autorizovani za:

makerbot_authorized_reseller.png

3ds systems logo.jpg

envisiontec-logo_naslovna.jpg

solidscape-high-precision-logo.jpg

creaform logo.jpg

artec-group-logo_naslovna.jpg

smart technologies - logo_web.jpg

contex_partner_skeneri_levo.png

cruse_logo.png

canon_large format solutions_partner_2011_cmyk.jpg

wasatch-logo-naslovna.jpg

Registracija:

Anketa:

Posetili ste naš website jer Vas zanimaju:
 
Canon printeri velikog formata iPF510, iPF6300S i iPF8300S - NOVO U PONUDI PDF Ispis E-mail
ipf8300s_naslovna_manja.jpg

Canon Europe, vodeći svetski proizvođač imaging rešenja, predstavio je tri nova člana svoje linije printera velikog formata za Opšte i Produkcijsko tržište – model imagePROGRAF iPF510 sa pet LUCIA EX boja i modele imagePROGRAF iPF6300S i iPF8300S sa osam LUCIA EX boja.

Model imagePROGRAF iPF510 je naslednik modela LP17, a modeli iPF6300S i iPF8300S koji pored visokog kvaliteta štampanja nudi i povoljne uslove eksploatacije i vrlo dobru cenu otiska. Novi štampači su namenjeni tržištu produkcijske i kancelarijske štampe, a mogu se koristiti i za izradu probnih otisaka i fotografija.

U nastavku više informacija o ovome...

 

ipf510_naslovna_veca.jpg

Canon imagePROGRAF iPF510 je novi 17" štampač velikog formata koji zamenjuje uspešni model imagePROGRAF LP17.

Kao odgovor na zahteve korisnika, ovaj model podržava tehnologije HP-GL/2 i HP-RTL, što ga čini posebno privlačnim korisnicima CAD i GIS rešenja. Novi iPF510 kompatibilan je sa operativnim sistemima Windows i Macintosh OS X.

Canon imagePROGRAF iPF510 je dizajniran tako da zadovolji potrebe interne štampe u maloprodaji, ugostiteljstvu, zdravstvu, obrazovanju, transportu itd. Prednosti novog modela su smanjena buka i smanjen uticaj na okolinu, što ga čini pogodnim za upotrebu u kancelarijskom okruženju.

Jednostavan softver omogućava brzu štampanje otisaka velikih formata, poput promotivnog materijala, postera i reklama, kao i kancelarijskih dokumenata, mapa i dokumenata nastalih u CAD aplikacijama. Sistem reaktivnih mastila (reactive ink system, RIS) nudi visoku fleksibilnost štampe. iPF510 koristi četiri visoko postojana osnovna mastila, kao i dva pigmentna mat crna mastila, što omogućava štampanje postera bez margina, jasnih tekstualnih dokumenata i preciznih tehničkih crteža.

Uz štampač se isporučuje i softverski alat PosterArtist Lite namenjen izradi postera.

Canon imagePROGRAF iPF510 dostupan je u Srbiji od 01. aprila 2011. godine.

 
ipf6300s_naslovna_veca.jpgipf8300s_naslovna_veca.jpg 

Dva nova Canon štampača u boji velikog formata, 24" model imagePROGRAF iPF6300S i 44" model imagePROGRAF iPF8300S, pružaju zavidan kvalitet otiska a to je posledica upotrebe osmobojnog sistema pigmentiranih mastila LUCIA EX, koji pored visokog kvaliteta štampanja nude i povoljne uslove eksploatacije i vrlo dobru cenu otiska. Novi štampači su namenjeni tržištu produkcijske i kancelarijske štampe, a mogu se koristiti i za izradu probnih otisaka i fotografija.

Canon imagePROGRAF iPF6300S, naslednik modela iPF6000S, i imagePROGRAF iPF8300S, razvijeni su s namerom da upotpune Canonovu ponudu štampača velikog formata koja je do sada obuhvatala modele imagePROGRAF iPF6300, iPF6350, iPF8300 i iPF8000S. Pored široke palete boja, izuzetne reprodukcije crne boje kao i izuzetne otpornosti na spoljne uticaje po kojima su iPF6300, iPF6350 i iPF8300 već poznati, nove modele krasi i veća brzina štampanja, široka kompatibilnost u okviru radnog toka kao i smanjenje ukupnog troška eksploatacije.

Brzina rada je unapređena novim rasporedom mlaznica i mogućnošću brzog (Fast) štampanja koji daje skoro isti kvalitet kao i pri standardnoj brzini. Ova mogućnost će se pozitivno odraziti na štampanje postera i drugog sličnog materijala, naročito kada je vreme obrade vremenski ograničeno.

Novi modeli imaju hard-disk kapaciteta 160 GB na kome se mogu čuvati veliki projekti kojima se lako pristupa preko LCD ekrana kontrolne table. Brzinu rada unapređuje i podrška za gigabitni Eternet jer omogućava brz prenos podataka, dokumenata i projekata za štampu velikog obima.

Sa oba modela se lako rukuje i ne zahtevaju složenu obuku što ih čini idealnim za upotrebu u preduzećima koja se ne bave štampanjem, a postere i štampani materijal žele da odštampaju sami. Upravljački program štampača može se prilagoditi potrebama korisnika, dok se štampanje može nadgledati putem velikog svetlog LCD ekrana. Dizajnerima i profesionalnim fotografima namenjena je Canonova podrška za softverske priključke za Adobe Photoshop, pa je moguće štampati slike velike preciznosti obrađene ovim softverom.

Canon imagePROGRAF iPF6300S i iPF8300S dostupni su u Srbiji od 01. aprila 2011. godine.

 

 
« Prethodna   Sljedeća »
© 2017 3d-caddit
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.