3D-CaddIT Facebook strana

facebook_logo_become_a_fan.jpg

3D-CaddIT Virtuelni sajam

efair4u_posetite_nas_na_sajmu.gif

Glavni meni

VESTI
AKCIJE
3D Printeri MAKERBOT
3D Printeri 3D SYSTEMS
3D Printeri SOLIDSCAPE
3D Printeri EnvisionTEC
3D Skeneri CREAFORM
3D skeneri ARTEC
3D skeneri SENSE
3D Softver
SMART interaktivne table
CANON digitalni printeri
WASATCH SoftRIP
CONTEX skeneri
CRUSE skeneri

Saradnici:

3dsvet_logo1.jpg

Autorizovani za:

makerbot_authorized_reseller.png

3ds systems logo.jpg

envisiontec-logo_naslovna.jpg

solidscape-high-precision-logo.jpg

creaform logo.jpg

artec-group-logo_naslovna.jpg

smart technologies - logo_web.jpg

contex_partner_skeneri_levo.png

cruse_logo.png

canon_large format solutions_partner_2011_cmyk.jpg

wasatch-logo-naslovna.jpg

Registracija:

Anketa:

Posetili ste naš website jer Vas zanimaju:
 
Dobrodošli na Web prezentaciju preduzeća 3D-CADDIT D.O.O.
Izveštaj sa uspešno održanog skupa "FORUM NOVIH TEHNOLOGIJA 2009" u Beogradu
05_-_fnt_09_-_bg.jpg

U organizaciji 3D-CADDIT D.O.O. iz Beograda, Mašinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, a uz podršku IB-PROCADD d.o.o. iz Ljubljane (Slovenija), SDT Instituta iz Sežane (Slovenija) i organizacije FLAAR (SAD), 24.03.2009. godine na Mašinskom fakultetu u Beogradu održan je izuzetno posećen Forum novih tehnologija 2009.

Zahvaljujući sponzorima i organizatorima, pored niza interesantnih prezentacija i predavanja izložena su i neka od najnovijih tehničkih dostignuća kompanija Canon (digitalni printeri velikog formata), Z Corporation (3D printeri i 3D skeneri), Solidscape (3D printeri), Contex (optički skeneri velikog formata) kao i softverska rešenja Rhinoceros, Geomagic, Materialise Magics, Wasatch...

Više o ovome možete saznati klikom dole na "Opširnije".

Opširnije...
 
ZScanner 700 CX i ZScanner 700 PX - NOVO U PONUDI
zscanner_700px_0012_low-res.jpg
zscanner_700cx_0026-low-res.jpg

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas informišemo o najnovijim produktima kompanije ZCorporation, laserskim 3D skenerima ZScanner 700 CX i ZScanner 700 PX.

Ovi skeneri unose revoluciju u oblasti primene ručnih laserskih 3D skenera donoseći, po prvi put u svetu, skeniranje u boji i skeniranje velikih objekata zahvaljujući fotogrametrijskim karakteristikama.
 
Više o ovome možete saznati klikom dole na "Opširnije".

Opširnije...
 
Instalacija prvog u Srbiji kolor ZCorp 3D printera i prvog ZCorp 3D skenera

07_-_spectrum_z510_-_obuka_29-30.11.2008.jpg

U Beogadu, 29-30.11. i 15-16.12.2008. godine, instalirali smo prvi ZCorporation kolor 3D printer, model Spectrum Z510 i prvi ZCorporation 3D skener, model Z700.

Ovo su ujedno prvi ZCorporation kolor 3D printer i 3D skener na teritoriji Srbije.

Vlasnik i korisnik kolor 3D printera i 3D skenera je čuveni beogradski zlatar Zoran Miljenović.

Više o ovome možete saznati klikom dole na "Opširnije".

Opširnije...
 
Seminar "DIGITALNO DIZAJNIRANJE I BRZA IZRADA PRAMODELA I UNIKATNOG NAKITA"
sajam_zlatarstva_-_novi_sad.jpg

U organizaciji firme IB-PROCADD iz Ljubljane i Novosadskog sjama, u Kongresnom centru "MASTER", Sala 3, u petak 21. novembra 2008. godine sa početkom u 12 časova, održan je seminar "DIGITALNO DIZAJNIRANJE I BRZA IZRADA PRAMODELA I UNIKATNOG NAKITA".

Posetioci seminara bili su upoznati sa primenom 3D tehnologije u oblasti zlatarstva, Solidscape 3D printerima kao i sa 3D softverima za oblikovanje nakita i njihovom praktičnom primenom, uz prikaz realnih modela.

 
ZPrinter 650 - NOVO U PONUDI
zprinter_650.gif

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas informišemo o najnovijem produktu kompanije ZCorporation, 3D printeru ZPrinter 650, najboljem kolor 3D printeru u klasi za najzahtevniju primenu.

ZPrinter 650 je uzbudljiva nova platforma koja kombinuje sve mogućnosti superiorne veličine i kvaliteta delova iz 3D printera Spectrum Z510 sa iskorišćivošću i lakim korišćenjem 3D printera ZPrinter 450. ZCorporation je dodatno poboljšao kvalitet štampanja, dubinu i jasnoću boja (čista crna), dodavajući pri tome poboljšani i još jednostavniji način korišćenja.
Opširnije...
 
Prezentacija SMART interaktivnih tabli u Beogradu
smart prezentacija_web_01.jpg
Na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, 14.10.2008. godine održali smo, u okviru obuke, prezentaciju tehničkih i upotebnih mogućnosti interaktivnih tabli kanadske firme SMART Technologies, namenjenih edukaciji i poslovnoj primeni.
.
U prisustvu profesora i studenata Mašinskog fakulteta, gostiju sa drugih fakulteta, privatnih srednjih škola i gimnazija, predstavnika sportskih klubova, preduzeća i kompanija, kao i predstavnika sredstava javnog informisanja, predstavili smo mogućnosti SMART tehnologije koje su ostavile odličan utisak. Pored tabli predstavili smo i mogućnosti interaktivnih laptop tabli Sympodium.
.
Više o ovome možete saznati klikom dole na "Opširnije".
Opširnije...
 
Novi COPIA A209+ sistem za digitalizaciju svih vrsta medija - U PRODAJI!!!
copia_a206_2.jpg

Promenili smo dizajn, skener i mehaniku... ali funkcionalnost je ostala ista!

Predstavljamo Vam potpuno novi COPIA A209+ sistem za digitalizaciju svih vrsta medija.

Pogledajte nekoliko fotografija nastalih nakon instalacije i testiranja.

Opširnije...
 
Soraya 46 - 3D Case Study
soraya_46_web.jpgOvim putem Vam želimo predstaviti primer iz prakse koji smo uradili zajedno sa partnerskom firmom IB-PROCADD iz Ljubljane. Radi se o modelu jahte Soraya 46 napravljene za kompaniju Soraya Yachts, koja već dugi niz godina radi i izrađuje vrhunske luksuzne jahte. Saradnju, a i sam proces 3D skeniranja i izrade 3D modela, medijski je propratila revija Klik. 3D maketa je, u sklopu promocije jahte, bila izložena na nautičkom sajmu u Moskvi. Poskenirane ZCorporation 3D skenerom ZScanner 700, obrađene Magics i Rhinoceros softverima, te isprintane na ZCoproration 3D printeru ZPrinter 450 u različitim razmerama - proces je nastanka ovih kvalitetnih 3D modela u boji. Mi Vam donosimo par slika koje govore o samom procesu izrade ali i o završnom modelu te njegovoj prezentaciji.
Opširnije...
 
Grafima 2008 - Međunarodni sajam grafičke i papirne industrije
Image

Učestvovali smo na Međunarodnom sajmu grafičke i papirne industrije Grafima 2008 koji je održan od 17-20. septembra u Hali 14 Beogradskog sajma. Nastupili smo kao gosti u okviru izložbenog prostora štamparije GRAFOREKLAM iz Paraćina.

Na Sajmu smo predstavili kompletan program Canon printera velikog formata iz naše ponude kao i ZCorporation 3D printere i 3D skenere.

Opširnije...
 
SMART interaktivne table - NOVO

smart tech 2000i.jpgOd 1. septembra 2008. godine u našoj ponudi su SMART interaktivne table kompanije SMART Technologies, vodećeg svetskog proizvođača interaktivnih tabli.

Više o ovome možete saznati klikom OVDE.

 
Solidscape 3D printeri visoke preciznosti - NOVO

solidscape_logo.jpgOd 1. septembra 2008. godine u našoj ponudi su novi 3D printeri kompanije Solidscape®, Inc. koja je vodeći svetski proizvođač visoko preciznih 3D sistema za brzu izradu prototipova.

Opširnije...
 
DSSP seminar - 3D tehnologije kao globalni trend

dssp_seminar_-_naslovna.jpg

3D-CADDIT poziva Vas na novi, besplatni DSSP seminar koji će se održati 14. i 15. jula 2008. godine u Kopru, Slovenija. Uspešna budućnost pojedinačno pripada kompanijama koje znaju značaj reči Inovativnost i Razvoj. Na seminaru ćete upoznati vrhunske stručnjake sa područja 3D tehnologija i one koji bi to rado postali i imaćete mogućnost za sticanje novih poslovnih poznanstava i novih praktičnih znanja iz 3D oblasti.

Opširnije...
 
Kupovina opreme na LIZING!!!

Od 23. juna 2008. godine, svu opremu iz naše ponude čija vrednost prelazi sumu od 2.360 € sa PDV-om, možete kupiti na LIZING preko ProCredit Bank A.D. Beograd ili banke po Vašem izboru!

Više o ovome možete saznati klikom OVDE.

 
COPIA A206+ Jedinstveni skener za digitalizaciju u A2+ formatu (papir, platno, drvo, kamen...)
copia_a206.jpg

DIGITALIZUJTE VAŠE NAJVREDNIJE ORIGINALE!!!

Zaštita originalnih umetničkih dela, rukotvorina, knjiga i sličnih rariteta izuzetno je važna delatnost. 3D-CADDIT nudi Vam rešenje za digitalizaciju umetnina i starina - COPIA A206+ koje donosi:

  • Brz i efektivan prenos digitalnih podataka
  • Izbegavanje oštećenja vrednih umetnina usled prenošenja, prezentacija, demonstracija i sl.
  • Digitalni podaci spremni za dalju obradu

Ovaj uređaj rezultat je 10 godina iskustva i saradnje sa opštinskim kancelarijama na području digitalnog kopiranja i arhiviranja katastarske dokumentacije. Danas je implementiran u različite sisteme koji se bave istorijom i arhiviranjem bilo koje vrste.
Opširnije...
 
Wasatch SoftRIP nadogradnja za Roland ColorRIP - AKCIJA
wasatch_-_kolor_mala.jpg

Zamenite svoj ColorRIP softver za najnoviju verziju softvera Wasatch SoftRIP 6.4, lokalizovanog na srpski jezik!

Korisnici Roland plotera i ColorRIP-a, u mogućnosti su po posebnoj ceni zameniti svoj ColorRIP za najnoviju verziju Wasatch SoftRIP-a.

Opširnije...
 
Personalizirajte Vaš električni skuter!

3contest_logo1_rgb.jpg   

 

 

 

SDT Institute Sežana u saradnji sa portalom Portal Community CeSDT, Sekcijom za ofset, tampon i digitalnu štampu, sponzorima McNeel Europe - Rhinoceros software, ZCorporation i Materialise software, organizuje 3. međunarodno takmičenje u 3D modeliranju, a od ove godine uključene su i vizuelne komunikacije.

Opširnije...
 
FOTO GALERIJA - Seminar "PRIMENA 3D TEHNOLOGIJE U RUDARSTVU I GEOLOGIJI"

rgf_logo_-_web.gif

Učestvovali smo na Seminaru "PRIMENA 3D TEHNOLOGIJE U RUDARSTVU I GEOLOGIJI", koji je održan u četvrtak 08. novembra 2007. godine na Rudarsko-geološkom fakultetu u Beogradu, u organizaciji šefa Katedre za rudarska merenja prof. dr Aleksandra Ganića i našeg preduzeća.

Na Seminaru smo predstavili ZCorporation 3D tehnologiju (3D printeri i 3D skeneri) i njenu primenu u oblasti rudarstva i geologije.

Opširnije...
 
Sertifikat za ZCorporation / Contex 3D printere - ŠKOLOVANJE

zcorporation_logo.jpg

 

Ponosni smo na činjenicu da smo uspešno završili obuku za sticanje sertifikata za prodaju, obuku i tehničku podršku za 3D printere kompanije ZCorporation.

Školovanje je organizovala i finansirala firma IB-PROCADD d.o.o. iz Ljubljane, koja je i regionalni distributer 3D printera kompanije ZCorporation. Školovanje je održano u periodu od 6 - 10. avgusta 2007. godine.

 
NOVO U PONUDI - Novi CAD/GIS i foto modeli Canon printera velikog formata

Canonnovo.jpg

 

 

VEĆ SU U PRODAJI novi modeli Canon imagePROGRAF serije printera velikog formata, iPF610 i iPF710 koji donose inovativne prednosti pri ispisu za CAD i GIS primenu!

VEĆ SU U PRODAJI i modeli iPF5100, iPF6100, iPF8000s i iPF9000s sa novim opcijama i dobro poznatim vrhunskim tehnologijama! Pružiće Vam vrhunski fotografski i fine art ispis, proofing i izradu postera, plakata i sl.

Pogledajte galeriju novih modela Canon printera velikog formata.

Opširnije...
 
Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme "PARTNER 2007" - FOTO GALERIJA

logo_-_partner_2007.jpg

 

 

 

Učestvovali smo na trećem Međunarodnom sajmu naoružanja i vojne opreme "PARTNER 2007" u organizaciji preduzeća YUGOIMPORT - SDPR J.P., koji je održan od 26-29. juna 2007. godine, u hali 3 Beogradskog sajma. Naše  preduzeće je učestvovalo na ovom sajmu kao gost-saradnik organizatora.

Na Sajmu smo predstavili Contex / ZCorporation 3D tehnologiju i njenu primenu u oblasti vojne nauke i tehnike, kao i u vojnoj industriji.

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 41 - 60 od 67
© 2017 3d-caddit
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.