3D-CaddIT Facebook strana

facebook_logo_become_a_fan.jpg

3D-CaddIT Virtuelni sajam

efair4u_posetite_nas_na_sajmu.gif

Glavni meni

VESTI
AKCIJE
3D Printeri MAKERBOT
3D Printeri 3D SYSTEMS
3D Printeri SOLIDSCAPE
3D Printeri EnvisionTEC
3D Skeneri CREAFORM
3D skeneri ARTEC
3D skeneri SENSE
3D Softver
SMART interaktivne table
CANON digitalni printeri
WASATCH SoftRIP
CONTEX skeneri
CRUSE skeneri

Saradnici:

3dsvet_logo1.jpg

Autorizovani za:

makerbot_authorized_reseller.png

3ds systems logo.jpg

envisiontec-logo_naslovna.jpg

solidscape-high-precision-logo.jpg

creaform logo.jpg

artec-group-logo_naslovna.jpg

smart technologies - logo_web.jpg

contex_partner_skeneri_levo.png

cruse_logo.png

canon_large format solutions_partner_2011_cmyk.jpg

wasatch-logo-naslovna.jpg

Registracija:

Anketa:

Posetili ste naš website jer Vas zanimaju:
 
Dobrodošli na Web prezentaciju preduzeća 3D-CADDIT D.O.O.
ZPrinter 150 - Prvo javno predstavljanje u Srbiji
01 - zprinter 150.jpg

Tokom seminara posvećenih 3D tehnologijama štampe i skeniranja koje smo održali u svim univerzitetskim centrima Srbije, po prvi put je javno predstavljen najnoviji ZCorporation monohromatski 3D printer ZPrinter 150.

Prisutni su mogli neposredno da se upoznaju sa karakteristikama 3D printera, da samostalno isprobaju rad sa 3D printerom, da se uvere u jednostavnost manipulacije i na kraju da vide svoje odštampane 3D modele.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
3D-CADDIT održao besplatne seminare posvećene 3D tehnologijama u svim većim centrima Srbije
10 - 3d seminar_ns.jpg

Tokom meseca oktobra i novembra 2010. godine, u saradnji sa univerzitetskim centrima Srbije, održali smo niz besplatnih seminara posvećenih upotrebi 3D tehnologija štampe i skeniranja.

Prisutni su imali priliku da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama 3D štampe i skeniranja, da uživo pogledaju kako funkcionišu ZCorporation 3D printeri i skeneri kao i da vide urađene 3D modele pomoću ove tehnologije.

Takođe, po prvi put u Srbiji javno je predstavljen ZCorporation 3D printer ZPrinter 150.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
Predstavljamo ZPrinter 150 i ZPrinter 250 - NOVO U PONUDI
zprinter_150_250_mali_gif.gif

Nakon lansiranja ZBuilder Ultra, 3D printera koji je uneo potpuno novi princip brze izrade prototipova u ZCorporation prodajni program, ponovo se radi na ažuriranju i širenju ponude 3D printera u boji – nove uzdanice su ZPrinter 150 i ZPrinter 250!

Ponosni smo što široj javnosti možemo predstaviti ova dva nova uređaja iz ZCorporation radionice: ZPrinter 150 koji donosi poslovni kvalitet monohromatske (jednobojne) 3D štampe po izuzetno niskoj industrijskoj ceni već od 12.990 EUR, te ZPrinter 250 najjeftiniji višebojni 3D printer na svetu.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
Javna prezentacija upotrebe ZCorporation 3D skenera u oblasti zaštite kulturne baštine
12 - skeniranje njegosa_17.06.2010.jpg

U saradnji sa našim klijentom, firmom 3Dsvet iz Beograda, 17. juna 2010. godine, na platou ispred Filozofskog fakulteta u Beogradu, vršena je javna prezentacija upotrebe ZCorporation 3D skenera u oblasti zaštite kulturne baštine. Tom prilikom je vršeno 3D skeniranje spomenika Petra II Petrovića Njegoša.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
3D-CADDIT na "IX međunarodnoj konferenciji o zaštiti kulturne baštine" u Beogradu
01 - ncd 2010.jpg

Nacionalni centar za digitalizaciju, u saradnji sa Ministarstvom za nauku i tehnološki razvoj Republike Srbije, Matematičkim fakultetom Univerziteta u Beogradu i Matematičkim institutom SANU, organizovao je nacionalni skup sa međunarodnim učešćem pod nazivom „IX KONFERENCIJA NOVE TEHNOLOGIJE I STANDARDI: DIGITALIZACIJA NACIONALNE BAŠTINE“.

 

Na poziv organizatora, 3D-CADDIT d.o.o. je na pomenutoj konferenciji, 17. juna 2010. godine, učestvovao sa radom pod nazivom „Savremeni sistemi zaštite i arhiviranja kulturne baštine zasnovani na visokosofisticiranoj opremi za digitalizaciju raznorodnih materijala“.

 

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
3D-CADDIT na naučno-stručnom skupu "ETIKUM" u Novom Sadu
01 - etikum 2010 novi sad_01.06.2010.jpg

U organizaciji Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu, pod vođstvom prodekana za nauku i međunarodnu saradnju prof. dr Janka Hodoliča, održan je skup pod nazivom „Edukativni naučno-stručni skup iz merenja i kontrole kvaliteta u proizvodnom mašinstvu i zaštiti životne sredine - ETIKUM“.

3D-CADDIT je na pomenutom skupu učestvovao sa tri javna izlaganja, od kojih su dva bila posvećena ZCorporation tehnologijama i uređajima za 3D štampanje i 3D skeniranje, a treće je bilo posvećeno softveru IronCAD.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
ZBuilder Ultra - Napravite precizne, visokorezolucijske plastične prototipove

zbuilder300x250bannerad.gif

ZCorporation je 18. maja 2010. godine predstavio ZBuilder Ultra, mašinu za brzu izradu prototipova koja kreira vrhunske, high-end funkcionalne prototipove za trećinu cene sličnih uređaja dostupnih na tržištu, a distribucija širom sveta počinje u julu. Posredstvom ovlašćenog ZCorporation partnera za Srbiju – 3D-CADDIT d.o.o. iz Beograda, ova oprema biće dostupna kupcima i u našoj zemlji.

ZBuilder Ultra gradi veoma izdržljive plastične modele koji kvalitetom, preciznošću, površinskim izgledom te mehaničkim i elastičnim svojstvima, mogu parirati komadima nastalim klasičnim procesima livenja plastike. Ovaj novi RP sistem inženjerima omogućava jednostavnu evaluaciju dizajna i funkcionalnosti različitih modela pre njihove proizvodnje u stvarnom obimu, čime se eliminišu troškovi eventualnih modifikacija alata i skraćuje vreme izlaska proizvoda na tržište.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
3D-CADDIT na "54. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća"
45 - 54_sajam tehnike_beograd_11-15.05.2010.jpg

Od 11-15. maja 2010. godine, 3D-CADDIT je zajedno sa partenerskom firmom IB-PROCADD d.o.o. iz Ljubljane (Slovenija), učestvovao na 54. Međunarodnom sajmu tehnike i tehničkih dostignuća (UFI) u Beogradu.

Tokom trajanja sajma posetioci su bili u prilici da, pored ostalog, uživo vide i rad 3D printera i 3D skenera, da porazgovaraju sa stručnjacima, a mogli su i da od gospodina Bryan Ferranda (glavni ZCorp Sales Manager Europe) saznaju najnovije informacije iz kompanije ZCorporation.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
Predavanje o tehnologijama 3D štampe i 3D skeniranja - Arhitektonski fakultet u Beogradu
01_arhfak_07.05.2010.jpg

Na poziv profesora Katedre za statiku konstrukcija sa Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, u petak 07. maja 2010. godine, 3D-CADDIT je po treći put održao predavanje o upotrebi tehnologija 3D štampe i 3D skeniranja u arhitekturi.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
Canon printeri velikog formata imagePROGRAF iPF6300 / 6350 / 8300 - NOVO U PONUDI
ipf6300.jpg ipf8300.jpg
Canon Europe, vodeći svetski dobavljač digitalnih slikovnih rešenja, predstavio je tri nova modela printera velikog formata iz linije imagePROGRAF24-inčne modele imagePROGRAF iPF6300 i iPF6350, te 44-inčni model imagePROGRAF iPF8300
     
Canonov novi sistem pigmentnih tinti LUCIA EX u dvanaest boja, odgovor je na sve veću potražnju za visokokvalitetnom štampom velikog formata na tržištu profesionalne fotografije, probnih otisaka i fine arta, a modelima imagePROGRAF iPF6300, iPF6350 i iPF8300 daje oko 20% veći raspon boja u odnosu na prethodnu seriju imagePROGRAF iPFx100 te vrhunsku reprodukciju boja.
Opširnije...
 
3D-CADDIT u Republičkom geodetskom zavodu - Prezentacija 2D i 3D tehnologija
02_rgz.jpg

U ponedeljak 12. aprila 2010. godine, na poziv zvaničnika Republičkog geodetskog zavoda, održali smo prezentaciju 2D i 3D tehnologija iz naše ponude.

Pored ostalog, po prvi put u Srbiji, zvanično smo predstavili repro sisteme nemačke komapnije ROWE (ROTH+WEBER) koja je lider u proizvodnji opreme za masovnu digitalizaciju i arhiviranje raznih vrsta dokumenata.

Takođe, predstavili smo i Canon printere velikog formata kao i ZCorporation 3D printere i 3D skenere.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
3D-CADDIT na međunarodnom savetovanju „ZLOUPOTREBE INFORMACIONIH TEHNOLOGIJA I ZAŠTITA“
04 - ziteh 2010_05-06.03.jpg

Udruženje sudskih veštaka za informacione tehnologije „IT Veštak“, pod pokroviteljstvom Ministarstva za telekomunikacije i informaciono društvo Republike Srbije, organizovalo je treće međunarodno savetovanje pod nazivom „Zloupotrebe informacionih tehnologija i zaštita“. Međunarodno savetovanje je održano 05-06. marta 2010. godine u Centralnom domu vojske Srbije.

3D-CADDIT d.o.o. je na pomenutom skupu učestvovao sa dva rada, odnosno dva javna izlaganja, od kojih je jedno bilo posvećeno upotrebi 3D skeniranja i štampanja u forenzici, pod nazivom „Primena 3D skeniranja i štampanja kao deo informacione podrške u forenzici“.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
Lansirani novi ZCorp proizvodi: Z-Max™ 90 i ZBench™ - NOVO U PONUDI
zcorporation_zmax_90_naslovna.jpg
ZCorporation je tokom ZNet konferencije održane početkom marta 2010. godine u Las Vegasu, predstavio nove proizvode koji bi trebalo da poboljšaju i ubrzaju rad sa 3D printerima. Predstavljen je novi infiltrant Z-Max™ 90 te dodatak za lakšu infiltraciju modela tzv. ZBench™.
                                   
Proizvodi su nastali kao odgovor na upite krajnjih korisnika 3D printera koji su svojim idejama i željama pridoneli razvoju ovih novih dodataka. Z-Max™ 90 razvijen je za potrebe izrade funkcionalnih modela koji trebaju podneti određena mehanička naprezanja, dok je ZBench™ jedan dobrodošao dodatak svim korisnicima 3D štampe. Cilj mu je olakšati sam proces infiltracije izrađenih modela, pogotovo u uredskim okruženjima gde se žele izbeći bilo kakvi mirisi nastali korišćenjem različitih sredstava za očvršćivanje modela.
                                            
U nastavku više informacija o ovome...
Opširnije...
 
Predstavljamo ZPrinter 350 - NOVO U PONUDI

zpprinter_350_naslovna.jpg

Sa velikim zadovoljstvom Vas informišemo da je američki proizvođač ZCorporation, čiji smo jedini ovlašćeni prodajni i servisni partner za područje Srbije, tržištu predstavio novi 3D printer ZPrinter 350.
                             
Konačno si možete priuštiti full-size print prototipova pomoću novog, monohromatskog, automatskog 3D printera ZPrinter 350. Odaberite ovo cenovno najprihvatljivije 3D print rešenje.
                                   
U nastavku više informacija o ovome...
Opširnije...
 
Predstavljamo ZScanner 600 - NOVO U PONUDI
zscanner 600_0073.jpg
Sa velikim zadovoljstvom Vas informišemo da je američki proizvođač ZCorporation, čiji smo jedini ovlašćeni prodajni i servisni partner za područje Srbije, sredinom septembra na tržište izbacio novi laserski 3D skener ZScanner 600.

Ovo je pravi proizvod za male i srednje firme koje planiraju ili se već bave uslugama 3D skeniranja. Zbog svojih profesionalnih performansi, te veoma dobrog odnosa kvaliteta i cene, ovaj 3D skener je pravi izbor za Vas. Treba istaći da je ZScanner 600 cenovno najekomičnije rešenje na svetu kada su u pitanju profesionalni 3D skeneri!

U nastavku više informacija o ovome...
Opširnije...
 
Foto zapisi sa instalacija SMART interaktivnih tabli širom Srbije
10_smart_instalacija_i_obuka.jpg

3D-CADDIT d.o.o. je u proteklih mesec dana instalirao veći broj SMART interaktivnih tabli, u osnovnim i srednjim školama (privatnim i državnim), kao i u visokoškolskim ustanovama (privatnim i državnim). Neke od njih su OŠ "Kreativno pero" - Beograd, Ruska škola - Beograd, Mašinski fakultet u Beogradu, Fakultet Tehničkih nauka u Novom Sadu, Fakultet za menadžment u Novom Sadu, OŠ "Ivan Goran Kovačić" - Beograd itd.

O kvalitetu SMART interaktivnih tabli dovoljno govori podatak da su se pojedine obrazovne ustanove, posle kupovine prve table, odlučile za novu kupovinu dodatnog broja SMART interaktivnih tabli.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
ZCorporation lansirao novi prah za 3D štampače: zp® 150 - NOVI standard izrade 3D modela

grinder_2_300x183.jpg

zp® 150 je novi prah za izradu 3D modela namenjen štampi uz pomoć 3D štampača. Novi materijal donosi poboljšanja u čvrstoći i izgledu modela, te nudi veliki raspon primene što ga definitivno čini novim standardom u svetu materijala za 3D štampu.

U nastavku više informacija o ovome...

Opširnije...
 
MFP rešenja kompanije Contex - NOVO
contex_mfp_new_solutions.jpg

U jeku drugog kvartala poslovne godine, Contex je na tržištu službeno predstavio nove uređaje iz svoje radionice - MFP rešenja za brzo skeniranje i kopiranje - velikoformatne kopirne uređaje.

Radi se o posebno dorađenim Contex skenerima koji se mogu na lak način "montirati" na različite printere velikog formata, čime se unapređuje proces kopiranja i reprodukcije velikih formata.

Za više informacija kliknite OVDE

 
Najveća 3D maketa glavnog grada u Evropi
3d_maketa_zagreb.jpg

Početkom maja 2009. godine, maketa centra Zagreba izložena je u Gradskom poglavarstvu glavnog grada Hrvatske. Veličine je 3x3 metra što predstavlja tri kilometra u prirodi, a u planu je izrada celog Zagreba, veličine neverovatnih 18x28 metara. To će biti najveća maketa te vrste u Evropi. Cela maketa bi trebalo da bude dovršena za dve godine, a izrada će koštati oko 8 miliona kuna (cca. 1.091.200 EUR). 3D modelom koristiće se sve gradske službe a, iako je sistem u izgradnji, biće dostupan svima, najverovatnije putem interneta.
 
Iza celog projekta stoji kompanija GEOFOTO iz Zagreba, koja je maketu izradila prema snimcima iz vazduha (snimljeno je preko 5.000 digitalnih fotografija), a 3D model makete je u potpunosti rađen na kolor 3D printerima američkog proizvođača ZCorporation.

Bitno je istaći i podršku koju je ovom projektu pružila i naša regionalna grupacija, a više informacija dostupno je na hrvatskim news portalima, od kojih izdvajamo članak na www.24sata.hr.

 
3D-CADDIT na nacionalnoj konfreneciji o digitalizaciji kulturne baštine
seedi01.jpg

15. i 16. aprila 2009. godine  u Beogradu je održan međunarodni skup "Osma nacionalna konferencija: Nove tehnologije i standardi - digitalizacija nacionalne baštine".

3D-CADDIT d.o.o. je ovom prilikom neposredno učestvovao i na petom SEEDI (South-Eastern European Digitization Initiative) sastanku koji je 16. i 17. aprila organizovan od strane Nacionalnog centra za digitalizaciju Republike Srbije i Matematičkog instituta iz Beograda.

Više o ovome možete saznati klikom dole na "Opširnije".

Opširnije...
 
«« Početak « Prethodna 1 2 3 4 Sljedeća » Kraj »»

Stranice 21 - 40 od 67
© 2017 3d-caddit
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.